Home Leren en werken

Leren en werken

Erkend leerbedrijfKom leren en werken bij Van den Brink Barneveld b.v. als zij-instromer of scholier.

Op zoek naar een plek waar je kunt leren en werken? Dan ben je bij Van den Brink Barneveld B.V. aan het juiste adres! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, of je nu al ervaring hebt of niet.

Bij ons kun je fulltime aan de slag en krijg je een goed salaris terwijl je praktijkervaring opdoet in een vakgebied. Wat het extra speciaal maakt, is dat je kunt leren van onze ervaren collega's. Ze zijn enthousiast om hun kennis met jou te delen en je te begeleiden. Zo kun je jezelf ontwikkelen terwijl je werkt.

Natuurlijk begrijpen we ook dat baanzekerheid belangrijk voor je is. Bij Van den Brink Barneveld B.V. bieden we een stabiele en gezellige werkomgeving waarin je kunt groeien en bouwen aan je toekomst.

Dus, ben jij een gedreven scholier of zij-instromer die op zoek is naar een leerwerkplek, waar je kunt leren, werken en tegelijkertijd betaald krijgt, dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

We hopen je snel te ontmoeten!

Lopende vacatures

Bekijk de vacature Leerling monteur ventilatie

  • Contracturen 40 uur per week
  • Salarisindicatie 2.676,- tot 3.210,-

Sta jij nog aan de start van jouw carrière en ben je op zoek naar een bedrijf dat jou een vak wil leren? Kom bij ons werken als leerling monteur en onze ervaren monteurs leiden je op tot een echte professional.

Bekijk de vacature

Bekijk de vacature Leerling plaatwerker

  • Contracturen 40 uur per week
  • Werklocatie Barneveld
  • Salarisindicatie 2.315,- tot 2.777,-

Volg jij een BBL-opleiding richting metaaltechniek, ben je een zij-instromer of wil jij gewoon in de praktijk opgeleid worden? Wij bieden je een fijne leerwerkplek als leerling plaatwerker.

Bekijk de vacature