Home Blog ''Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen''

''Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen''

10 mei 2023

Ronnie (35 jaar) werkt sinds januari 2009 bij Van den Brink Barneveld B.V. Hij is begonnen op de calculatie afdeling, waarbij hij calculaties maakt voor luchtkanalen projecten. ''Ik vind het leuk om hier te werken omdat we onderling een fijne sfeer hebben en ik daarnaast kan werken aan de meest complexe installaties, voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of een gebouw zoals de Ziggo Dome.'' Na 13 jaar calculeren was hij wel toe aan een nieuwe uitdaging en dit heeft hij aangekaart in een gesprek. Ronnie volgt momenteel de opleiding luchtbehandelingstechniek. Als hij deze opleiding heeft afgerond, kan hij aan de hand van gegevens, getallen en de bouwkundige tekening de installatie ontwerpen maken. 

''Ik ben blij dat mijn werkgever me in staat stelt deze opleiding te volgen, zo kan ik doorgroeien in mijn functie.''